MHP'de genişletilmiş istişare toplantısı yapıldı

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla “2024’e doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş istişare toplantısına Adana, Aksaray, Antalya, Isparta, Karaman, Konya, Mersin illerinden katılım sağlandı.

Siyaset Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 01:58:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla “2024’e doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla gerçekleştirilen Genişletilmiş istişare toplantısına Adana, Aksaray, Antalya, Isparta, Karaman, Konya, Mersin illerinden katılım sağlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” Genişletilmiş istişare toplantısı Grand Millennium Otel’de gerçekleştirildi. Devlet Bahçeli'nin talimatıyla düzenlenen toplantı, "2024'e Doğru Diyar Diyar Anadolu" temasıyla gerçekleşti.

Toplantıya Adana, Aksaray, Antalya, Isparta, Karaman, Konya, Mersin Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıya katılan isimler arasında MHP Beyşehir İlçe Başkanı İsmail Soydan ve yönetim kurulu üyeleri de vardı.

Açılış konuşmalarını yapan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, “Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yerel seçimlerimiz için çalışıyoruz. Aramıza kimse fitne fesat sokamayacak. Gönüllerin şehri Konya’da bu programın yapılmasından gurur duyuyorum. İstişare toplantımızın partimize, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 Tüm hedeflere ulaşılacağının altını çizen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı ise,“Davamıza hizmet etmiş tüm arkadaşlarımızı minnetle yad ediyorum. İstişare toplantımızın ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını ümit ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türk milletinin desteğiyle, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin stratejik gücüyle, Türk ve Türk yazılı hedefleri birer birer hayata geçecek tarihi akışına yön verecektir.” ifadelerine yer verdi.

Türkiye’nin Filistin’in yanında olduğunu vurgulayan Kalaycı, “İsrail’e karşı Türkiye’nin duruş sağlam, milletimizin desteğiyle duasıyla Filistinli kardeşlerimizin yanındadır. Haremi Şerif’in statüsünün yeryüzünde hiçbir güç yoktur. İslam ülkelerinin katılım ve desteğiyle barış gücü oluşturulmalı garantörlük kurumu işletilmelidir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak çevremizi samimi diyalog ve sağlam diploması imkanlarıyla barış kuşağı haline dönüştürmek komşularımızla iyi ve dostane ilişkiler geliştirmek Türk ve İslam dünyasıyla sıkı diyaloglar kurmak için yapılan girişimleri destekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.