Kayabaşılılar soğuk su şenliklerinde buluştu

Beyşehir’in Kayabaşı Mahallesi sakinleri bu yıl 18’incisi düzenlenen soğuksu şenliklerinde bir araya geldi.

Yaşam Yayın: 24 Haziran 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 24.06.2024 07:51:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’in Kayabaşı Mahallesi sakinleri bu yıl 18’incisi düzenlenen soğuksu şenliklerinde bir araya geldi.

Yerleşim merkezinde düzenlenen şenliklerde mahalle sakinlerinin yanı sıra İzmir’de yaşayan hemşerileri de buluştu, hasret giderdi. Etkinliklere çevre yerleşim birimlerinden de yoğun katılım dikkat çekti.

Şenlik alanında çocuklar için oyun alanları kuruldu, çekilişler gerçekleştirildi, yarışmalar düzenlendi. Halk oyunu ve animasyon gösterileri beğeni topladı. Etkinlikte, aralarında Mustafa Keser, Ayşe Dinçer, Erkal Soner gibi isimlerin yer aldığı tanınmış sanatçılar da düzenlenen konser programında sahne aldı.

Etkinliğe katılan Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı yaptığı konuşmasında, düzenlenen bu tür etkinliklerin mahalle sakinlerinin kaynaşmasını ve birlik ve beraberlik duygularının pekişmesini sağladığını belirterek, “Belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız ve bu tür organizasyonların yanında olmaya devam edeceğiz. Şenliğimizin, mahallemizin kültürel mirasının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıdığına inanıyorum. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. "ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.