Beyşehir'de ekmek ucuzladı, 4 lira oldu

Beyşehir ilçesinde Belediye tarafından hayata geçirilen halk ekmek projesi ile vatandaşlar yıllardır özlemle beklediği ucuz ekmek imkanına kavuştu.

Gündem Yayın: 09 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.12.2023 14:24:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde Belediye tarafından hayata geçirilen halk ekmek projesi ile vatandaşlar yıllardır özlemle beklediği ucuz ekmek imkanına kavuştu.

Beyşehir Belediyesi’nin şehir merkezinde 8 farklı noktada oluşturduğu halk ekmek satış büfelerine akın eden vatandaşlara 200 gram ekmek bugünden itibaren 4 liradan satışa sunulmaya başlandı.

Piyasada 7 liradan satılan aynı gramajdaki ekmeği 3 lira daha ucuza evine götürmenin sevincini yaşayan vatandaşlar, uygulamadan dolayı  yaşadıkları memnuniyeti dile getirirken Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve emeği geçen belediye personeline teşekkür etti.

4 liradan halk ekmek satışı uygulaması bugünden itibaren başlarken, anlaşma sağlanan bir fırından temin edilen ekmekler belediye tarafından kar marjı ilave edilmeden satış noktalarında vatandaşlarla buluşturuluyor.

BAYINDIR MÜJDEYİ ÖNCEKİ GÜNLERDE VERMİŞTİ

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, halk ekmek müjdesini bir süre önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımındaki açıklamalarının ardından vermişti.

Bayındır, ilçe merkezinde 8 noktada başlayan halk ekmek satışlarının yürütecekleri çalışmalarla dış mahallelerde yaşayan vatandaşlar için de gerçekleştirileceğini belirtmiş, Avdancık Mahallesi’ndeki eski soğuk hava deposunun halk ekmek üretim tesisi haline dönüştürülmesine yönelik faaliyetlerinin ise devam ettiğini kaydetmişti.

Bayındır, “Yine akabinde yapacağımız çalışmalarla dış mahallelerimizde de bu hizmetimizi gerçekleştireceğiz.

Halk ekmek üretimi noktasında belediyemize ait Avdancık Mahallemizde bulunan eski soğuk hava deposu olarak bilinen taşınmazımızda hazırlık çalışmaları başlatılmıştır.

İlçemizde üretim yapan ekmek fırınlarıyla gerekli görüşmelerimizi yaptık. Aldığımız karar neticesinde bu süreç tamamlanıncaya kadar anlaşma yaptığımız bir fırından temin ettiğimiz ekmekleri vatandaşımızın ucuza ekmek alma konusunda 4 liradan satışını sağlayacağız ve şimdilik süreci bu şekilde devam ettireceğiz. Şehrimize hayırlı olsun.

Ekmek Satış Noktası Kurulacak Alanlar;

* Hal Girişi,

* Çarşı Camii Önü Park,

* Seyran Caddesi Ravza Camii Civarı,

* Esentepe-Beytepe Pazarı,

* Bahçelievler Mahallesi Mevlüt Karaoğlu Caddesi,

* Müftü Mahallesi Ali Muslu Caddesi Park,

* Halk Eğitim Merkezi Karşısı Park,

* TOKİ’dir.” bilgisini Beyşehir kamuoyu ile paylaşmıştı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Teşekkür ederiz Başkanım geç kalındı ama buda güzel başlangıç.
10.12.2023 20:52
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.