Tarhana bahane, buluşma şahane...

Beyşehir ilçesinde fotoğraf tutkunları düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Kültür Yayın: 21 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 21.01.2024 17:11:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde yöreyi fotoğraf çalışmalarıyla tanıtan fotoğraf tutkunları düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyetlerini yürüten Beyşehir Fotoğraf Kulübü üyeleri, bu yıl 4’üncüsü düzenlenen geleneksel yönetici üyeler tarhana akşamında buluştu.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı,  Beyşehir Fotoğraf Kulübü’nün son dönemde üyeleriyle birlikte giderek büyüyen bir topluluk haline dönüştüğünü belirterek, programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Büyükkafalı, konuşmasında, “Ne güzel ki büyük  bir aile olmuşuz. Her bölgesi fotoğraf olan cennet Beyşehir’in güzel fotoğrafçıları ile harika bir programla bir araya geldik. Destek veren katkı sunan, emeği geçen her kim varsa şükranlarımı sunuyorum.”ifadelerine yer verdi.

Programda bir araya gelip sohbet etme ve fotoğraf üzerine konuşma imkanı bulan katılımcılara Beyşehir Musiki Derneği bünyesinde faaliyet gösteren müzik grubu da seslendirdiği eserlerle adeta müzik ziyafeti çekti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.