Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi

Hüyük ilçesinde ortaokul öğrencilerine yönelik ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Hüyük Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 18:56:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Hüyük ilçesinde ortaokul öğrencilerine yönelik  ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Yunus Emre Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrencilere İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Hüyük Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ağız ve diş sağlığıyla ilgili sunum yapıldı.

Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri Ayşe Bülbül ve Fazlı İmdat, öğrencilere diş sağlığının önemi ve sağlıklı beslenme konularında bilgilendirmede bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Serkan Kasapoğlu da konuşmasında, gençlerin sağlıklı bireyler olarak kendi kişisel bakımlarına özen göstermelerinin önemine dikkat çekti.

Dr.Kasapoğlu,amaçlarının geleceğin teminatı olan çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesini sağlamak olduğunu belirterek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen öğrencilere yönelik bu tür eğitimlerin tüm okullarda devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.