Muhtarlarla buluşan Bayındır: “Her mahallemize hizmet noktasında dokunuşlarımız devam edecek”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’in her mahallesine hizmet noktasında dokunuşların devam edeceğini söyledi.

Beyşehir Yayın: 23 Ağustos 2024 - Cuma - Güncelleme: 23.08.2024 14:03:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’in her mahallesine hizmet noktasında dokunuşların devam edeceğini söyledi.

Başkan Bayındır, Öğretmenevi toplantı salonunda Beyşehir’in merkez ve dış mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda muhtarlara “siz benim yol arkadaşlarımsınız” diye seslenen Bayındır, görev yaptıkları mahallelere ise Belediye olarak hizmet yapmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Sırasıyla her mahallemize hizmet noktasında dokunuşlarımız devam edecek. İçiniz rahat olsun. Beş yılın sonunda bambaşka bir Beyşehir’i birlikte inşa ettiğimize şahit olacaksınız. “ifadelerini kullandı.

Beyşehir’in kazanımının birlik ve beraberlikle tahsis edilebileceğine konuşmaında bir kez daha vurgu yapan Başkan Bayındır, 1989 yılında ilk göreve başladığı yılda tahsis ettiği, başarının sırrı olarak nitelendirdiği Beyşehir birliğinin bundan böyle çok daha güçlü bir şekilde sağlanmak suretiyle Beyşehir ufkunun açılacağını belirtti.

Bayındır, 31 Mart’ta yapılan seçimde Allah’ın takdiri ve hemşerilerinin teveccühü ile yeniden seçilerek göreve geldiğini vurgulayarak,  “Oy veren, vermeyen demeden, bu toplumu ikiye bölmeden, birbiriyle dövüştürmeden, küstürmeden, samimiyetle, Allah'ın rızasını, vatandaşın sevgi ve saygısını kazanma adına iyi işler yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

“HEYECANIMIZI HİÇ KAYBETMEYECEĞİZ"

Belediye Başkanlığında beşinci döneminin içinde olan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

 “Samimiyetle söylüyorum hala çok büyük heyecanla, zaman kavramı gözetmeksizin, bu şehri daha nasıl ileriye götürürüz düşüncesiyle çalışıyoruz. Belediyede kurmuş olduğumuz ekibimizde aynı heyecanı taşıyan yol arkadaşlarımızla dolu. Sizlerde de aynı heyecanı görmek bizi daha da çok umutlandırıyor’

“HER MAHALLENİN BEKLEDİĞİ HİZMETLERİ BİLİYORUZ”

Beyşehir’in 67 mahallesinin her birinin gerek Beyşehir Belediyesinden, gerekse diğer kurumlardan hangi hizmetleri beklediklerini bildiklerini anlatan Başkan Adil Bayındır, şunları kaydetti:

“Mahallelerimizin hepsi bizim gözümüzde eşit. Hiç bir mahallemizi diğerinden ayrı tutmuyoruz. Sırasıyla belirli bir program dahilinde Beyşehir’in her köşesine hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bu hizmetleri sadece ben ve ekibim değil, sizlerin de dahil olduğu yüze yakın kişiden oluşan bir ekiple yapacağız.

Bu yolu birlikte yürüyerek mesafe kat edeceğiz. Bu hizmetlerimizin memleketimiz için hayırlar getirmesi ve sizlerin sağlık ve afiyeti en çok arzu ettiğim şey. Birlikte çok güzel işleri birlikte başaracağız.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.