Meclis üyelerine belediyenin iştirak ve işletmeleri tanıtıldı

Beyşehir Belediyesi’nin yeni meclis üyelerine kurum bünyesinde faaliyet gösteren iştirak ve işletmeler tanıtıldı.

Beyşehir Yayın: 29 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.04.2024 11:47:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Belediyesi’nin yeni meclis üyelerine kurum bünyesinde faaliyet gösteren iştirak ve işletmeler tanıtıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde iş başına gelen belediyenin yeni meclis üyeleri ile birlikte Belediye bünyesine kazandırılan işletmeler ile yeni alınan makine ve ekipmanların yer aldığı şantiyede incelemede bulundu.

Bayındır, meclis üyelerine gezdirdiği şantiye ve işletmeler hakkında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Beyşehir’e yapılacak hizmetler noktasında her zaman belediyenin meclis üyeleri ve Beyşehirliler’le birlikte hareket ettiklerinin altını çizen Bayındır, yeni dönemde de aynı anlayış ve duygular içerisinde yol yürümeye devam edeceklerini vurgulayarak, “Birçok il ve ilçeden daha fazla işletme ve ekipman bulunan belediyemizde yeni dönemde de hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediyemizin mutfağını kurduk, şimdi hizmet zamanı, hep birlikte bu şehrin zamanını boşa harcamadan güzel işler başaracağız. Geçtiğimiz dönem Beyşehir’imize birçok tesis ve ekipmanı kazandırdık. Şimdi bu ekipmanlar ile hizmet üretme, Beyşehir’i altın çağına kavuşturma zamanıdır. Siz değerli meclis üyelerimizle birlikte kendi kendine yeten bir belediyenin işletmelerini ve makine ekipmanlarını yerinde inceledik. Hep birlikte bu güzel şehir için hizmet etmek boynumuzun borcudur. Bu güzel şehre olan hizmet borcumuzu yapacağımız yeni yatırım ve hizmetlerle ödeyeceğiz inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu yeni dönemimiz tekrardan hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Bayındır, belediye bünyesine dahil edilen işletmelerden 240 ton/saat kapasitesi asfalt plenti, beton elemanları fabrika, 400 ton/saat kapasiteli konkasör şantiyesi ve yeni alınan makine ekipmanları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.