Lapa lapa yağdı, ilçe beyaza büründü

Meteoroloji’nin tahmini tuttu, Konya’nın bir ilçesi akşam saatlerinde başlayan yağmurun kara dönüşmesi sonucu beyaz örtüyle kaplandı.

Gündem Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 09:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Meteoroloji’nin tahmini tuttu, Konya’nın bir ilçesi akşam saatlerinde başlayan yağmurun kara dönüşmesi sonucu beyaz örtüyle kaplandı.

Konya’nın Kayak Merkezi Derbent ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur ilerleyen zamanlarda yerini kar yağışına bıraktı. Lapa lapa yağan karın ardından Derbent ilçesi beyaza büründü.

İlçede etkili olan kar yağışı vatandaşları sevince boğdu,  özellikle çocuklar beyaz bereketin tadını çıkardı. Birçok kişi de yağan karın fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan paylaştı.

Öte yandan, kar yağışı Beyşehir-Konya kara yolunun Kızılören mevkisinde de etkili oldu.

Harekete geçen karayolları ekipleri kara yolunun bu mevkisinde yolu ulaşıma açık tutabilmek için seferber oldu.

Yağışlı hava Beyşehir ilçesinde de etkili oldu. Beyşehir ve mahallelerinde yağan yağmur, yüksek kesimlerde ve dağlık alanlarda yere karla karışık yağmur şeklinde düştü.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.