Dünya devleriyle aynı podyumda yer aldılar

Beyşehir’in av tüfeği üretiminde dünya markası olan Huğlu’da üretilen silahlar, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ve sektörün en büyük etkinliklerinden olan Milipol 2023 uluslararası güvenlik fuarında görücüye çıkarıldı.

Ekonomi Yayın: 17 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.11.2023 02:42:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Beyşehir’in av tüfeği üretiminde dünya markası olan Huğlu’da üretilen silahlar, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ve sektörün en büyük etkinliklerinden olan Milipol  2023 uluslararası güvenlik fuarında görücüye çıkarıldı.

14 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açan fuar 17 Kasım’da sona ererken, 150’ye yakın ülkeye Huğlu’da üretilen silahlar  tanıtıldı.

Güvenlik sistemleri, elektronik ekipman, polis ekipmanları, optoelektronik, üniformalar ile silahların sergilendiği fuarda aralarında Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’nin de bulunduğu yerleşim merkezinde av tüfeği üretimi yapan firmalar stant açarak ürünlerini sergiledi.

Firmalar, güvenlik güçleri için ürettiği yeni nesil silah sistemleriyle de dünya pazarındaki payını artırmayı hedefledi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.