Çiftçilere tarla faresiyle mücadelede uygulamalı eğitim

Beyşehir ilçesinde ekili alanlarda popülasyonu artış gösteren tarla fareleriyle mücadele konusunda çiftçilere eğitim verildiği bildirildi.

Beyşehir Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 15:37:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Beyşehir ilçesinde ekili alanlarda popülasyonu artış gösteren tarla fareleriyle mücadele konusunda çiftçilere arazide uygulamalı eğitim verildiği bildirildi.

Beyşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İlçe Müdürlüğü ekipleri  tarafından yürütülen çiftçi eğitim faaliyetleri kapsamında üreticilere  sebze, meyve ve hububat alanlarında tarla faresi beslenme deliklerinin tespit edilmesi ve zehirli buğdayla mücadele konusunda uygulamalı olarak eğitim verildiği belirtildi.

Açıklamada, mücadele gereken sahalarda kontrol ve ilaçlı mücadele usulü hakkında üreticilerin bilgilendirildiği de kaydedildi.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.