Beyşehir'le üzüldük, Üzümlü ile sevindik

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta 2023-2024 futbol sezonu Pazar günü oynanan müsabakalarla başladı.

Spor Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 00:35:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta 2023-2024 futbol sezonu Pazar günü oynanan müsabakalarla başladı.

B Grubu’nda ligin ilk haftasına dahil 3 karşılaşma oynandı.

Beyşehir ilçesinin temsilcilerinden Tokarev Beyşehir Belediyespor ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynanan müsabakada rakibine 3-0 mağlup olurken, Retay Üzümlüspor ise rakibini 1-0 yenerek yeni sezona 3 puanla başlangıç yaptı.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda Kulu Belediyespor’u konuk eden mavi-beyazlılar, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada 65, 90 ve 90+2’de yediği gollerle rakibine 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Tokarev Beyşehir Belediyespor bu sonuçla seyircisini üzdü.

RETAY ÜZÜMLÜSPOR LİGE 3 PUANLA BAŞLADI

Beyşehir ilçesinin bir başka temsilcisi olan Retay Üzümlüspor ise Beyşehir-Kulu Belediyespor maçının hemen ardından başlayan müsabakada Sarayönüspor’u konuk etti.

Müsabakaya “Gazzeli kardeşlerimiz yanındayız, acılarınız acılarımızdır” yazılı Filistin ve Türk bayraklarının yer aldığı pankartı açarak çıkan yeşil-beyazlılar, 37.dakikada Durmuş Ali Sürer’in attığı golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Bu gol aynı zamanda karşılaşmanın da skoru oldu.

B Grubu’nda oynanan bir başka karşılaşmada ise Ereğli Bereket Tarım rakibi Akören Belediye  Kültürspor’u 3-0 mağlup etti.

Beyşehir’in temsilcisi Huğluspor ise ligin ilk haftasında fikstür gereği müsabaka yapmadı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.