Beyşehir'in dış mahallelerinin yolları iyileştiriliyor

Beyşehir ilçesinde dış mahallelerde yürütülen yol asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden sürdüğü bildirildi.

Beyşehir Yayın: 25 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2024 15:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde dış mahallelerde yürütülen yol asfaltlama çalışmalarının hız kesmeden sürdüğü bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçenin farklı noktalarında başlatılan sathi asfalt kaplama çalışmaları ile yolların daha konforlu ve güvenli hale getirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Bu kapsamda bir süre önce Çetmi, Gökçimen, İsaköy ve Karadiken mahallelerindeki yollarda tamamlanan sathi asfalt kaplama çalışmalarına Avdancık, Bademli, Damlapınar ve Başgöze mahallelerindeki yolların da eklendiği kaydedildi.

 Söz konusu yerleşim merkezlerinde toplam 5 bin 400 metre uzunluğundaki yolun asfaltla kaplandığı vurgulandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yolların iyileştirilmesi ve vatandaşların yaşam standartlarının artırılması için çalışmaların süreceğini belirtti.

 Bayındır, asfaltlama çalışmalarıyla ilgili  olarak  program dahilinde ilçedeki tüm yolların iyileştirilmesinin hedeflendiğini vurgulayarak şunları kaydetti:

“Hemşehrilerimizin ulaşımını kolaylaştırmak ve yollarımızı daha kullanışlı hale getirmek için ekiplerimiz sahada yoğun bir mesai harcıyor. Mahallelerimizin yollarını yenileyerek Beyşehir'i daha modern bir görünüme kavuşturacağız.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.