Beyşehir'de sıcak asfaltla tanışan yollarda çizgi çalışması

Beyşehir ilçe merkezinde sıcak asfalt konforuyla tanışan ana arterlerde çizgi çalışması başlatıldı.

Beyşehir Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 11:20:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Beyşehir Belediyesi, kent merkezinde yürütülen yol yapım, onarım, düzenleme faaliyetleri kapsamında sıcak asfaltı tamamlanan caddelerde yol çizgileme çalışmalarına başladı.

 Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla sıcak asfaltı biten güzergahlarda çizgi çalışmalarını sürdürüyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Değerli hemşehrilerim; şehrimizde bir yandan merkez ve dış mahallelerimizde belirlenen program dâhilinde ve hava şartları el verdikçe sıcak asfalt çalışmalarımıza devam etmekte olup diğer yandan ise çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarımızda çizgi çalışmalarımız yürütülmektedir.

Çalışmalarımıza gösterdiğiniz güvenden ötürü de siz kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.