Beyşehir'de hububat tarlaları takip altında

Konya’nın hububat ekilişinde önemli merkezlerinden Beyşehir ilçesinde üretim alanlarında yürütülen saha kontrol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Beyşehir Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 12:06:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Konya’nın hububat ekilişinde önemli merkezlerinden Beyşehir ilçesinde üretim alanlarında yürütülen saha kontrol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Beyşehir Tarım ve Orman Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, kurumda görevli teknik personel tarafından buğday ve arpa gibi hububat üretimi yapılan ekili alanlarda yürütülen saha kontrol çalışmalarının Şubat ayında da devam ettiği belirtilerek, “Hububat ekili tarlalarda çimlenme, ürün çıkışı ve gelişimlerinin  takip ve kontrolleri yapılmaktadır. Üretimin başından hasada kadar ilçemizdeki tüm tarımsal alanlarımız İlçe Müdürlüğümüz tarafından takip edilmektedir.”ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, üretim alanlarında üreticilerin herhangi bir problemle karşılaşması ya da hastalık, zararlı ve gelişim sorunları hakkında bilgi edinebilmesi için İlçe Müdürlüğü görevlilerinden teknik destek alabilecekleri de hatırlatıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.