Beyşehir'de de görev yapan akademisyeni talihsiz kaza hayattan kopardı

Beyşehir ilçesinde de uzun yıllar görev yapan akademisyen Dr.Abdülkadir Ünal geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 15 Ağustos 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.08.2024 02:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde de uzun yıllar görev yapan akademisyen Dr.Abdülkadir Ünal geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Antalya’nın Alanya ilçesi Konaklı mahallesinde meydana geldi.

D-400 kara yolunun orta şeridinde seyir halinde olan M.Ç. (21) idaresindeki 09 ACD 900 plakalı motosiklet, lastiğinin patlaması sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrildi.

Motosikletten düşen M.Ç. emekleyerek refüje gitmeye çalışırken, sol şeritten ilerleyen T.A.’nın kullandığı 34 FDL 350 plakalı araç ani fren yaptı.

Bu sırada arkadan gelen U.U.’nun (21) kullandığı 07 BCL 02 plakalı araç T.A.’nın aracının sağ arka kısmına çarpıp kontrolden çıktı.

Duramayan U.U.’nun kullandığı araç bu sırada kaldırımda yürüyen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi öğretim görevlisi Dr.Abdülkadir Ünal’a çarptı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahale sonrası hastaneye nakledilen yaralı Abdülkadir Ünal, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ünal’ın cenazesi Türker mahallesinde toprağa verildi. Kaza sonrası ifadesi alınan M.Ç. ve T.A. serbest bırakılırken, U.U. ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öte yandan, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu’nda da görev yapan Ünal’ın geçirdiği talihsiz kazada hayatını kaybetmesi Beyşehir’de akademik camiada da büyük üzüntü yarattı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.