YRP İlçe Başkanı Ceylan: “Gazeteciler biz siyasilerin de gür sesi oluyor”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, Beyşehirli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Siyaset Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 23:03:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir İlçe Başkanı Ömer Ceylan, Beyşehirli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Ceylan bu kapsamda bir araya geldiği Beyşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şeref Yaşar ile Haberönses Yazı İşleri Müdürü Ali Rıza Önses’e Beyşehir basınının ilçede kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına çok önemli ve zor bir görevi yerine getirdiğine dikkati çekerek, gazetecilere bu zorlu mesai sürecinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Ceylan,"Gazeteciler biz siyasilerin de kamuoyunda gür sesi, kulağı, gözü ve vicdanı olarak yağmur, çamur, gece, gündüz, yaz, kış demeden görev yapıyorlar.

 Basın mensuplarımızın ciddi problemlerle karşı karşıya kaldıklarını biliyor ve buna zaman zaman üzülerek şahit oluyoruz.

Onları belli günlerde anmak ya da kutlamak, sorunlarının fiili olarak çözümünden maalesef ki çok uzakta kalıyor.

Siyasi arena da bizler iletilen her sorunu en gür sedayla dillendirmeyi kendimize görev sayıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Ceylan’a ziyaretinde  YRP Beyşehir belediye meclis üye aday adayı Şaban Çelik de eşlik etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.