Yeni Konya Antalya kara yolunda bayram dönüşü trafik yoğunluğu

Demirkapı Tüneli’nin hizmet vermeye başlaması sonrasında ulaşıma açılan Beyşehir-Derebucak-Serik ilçeleri güzergahlı Yeni Konya Antalya kara yolunda ramazan bayramının son bulmasının ardından bayram dönüşü yoğunluğu yaşanmaya başlandı.

Beyşehir Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 18:01:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Antalya sınırları içerisinde yer alan Demirkapı Tüneli’nin hizmet vermeye başlaması sonrasında ulaşıma açılan Beyşehir-Derebucak-Serik ilçeleri güzergahlı Yeni Konya Antalya kara yolunda ramazan bayramının son bulmasının ardından bayram dönüşü trafik yoğunluğu yaşanmaya başlandı.

9 günlük tatilin sonuna yaklaşılmasıyla birlikte bayram tatilini Antalya’da geçiren tatilciler, dönüş yolculuğuna geçmeye başladı.

Tatilin son günlerinde Konya ve Anadolu’nun diğer kentlerine dönüşe geçen tatilciler, güzergahta oldukça dikkat çeken trafik yoğunluğu oluşturdu.

Trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı yer ise Beyşehir ilçesi girişi kesimi oldu.

  İlçe merkezine girişte çevre yolunun yerine şehir merkezi yönünü tercih eden sürücüler, ilçe merkezinde yoğunluğun daha da artmasına yol açtı.

Antalya, Ali Akkanat ve Köprübaşı caddelerinde araç yoğunluğu nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, Eşrefoğlu Köprüsü üzerinde de yoğunluk görüldü.

Kent merkezindeki ana arterlerde araçlar güçlükle ilerleyebildi. Güzergahta zaman zaman maddi hasarlı trafik kazaları da yaşandı.  

Trafik ekipleri ise güzergah üzerinde önlem ve tedbirlerini artırırken, bayram dönüşü yoğunluğunun yarın da sürmesi bekleniyor. 

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (1)
Adsız
14.04.2024 05:09
Acil Konya il sınırı ve Beyşehir arası duble yol yapılmalı davutların oradaki saçma sapan virajlar ordan kaldırılmalı telefon hatları yapılmalı telefon çekmiyor çoğu yerde dinleme benzin istasyonlarına izin verilmeli
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.