“Yeni dönemde yine güzel işlere imza atacağız”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Karatay Belediyesi’ni ziyaret etti. Mücahit Yanılmaz, “Yeni dönemde hep birlikte yine güzel işlere imza atacağız” dedi.

Siyaset Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 22:34:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Karatay Belediyesi’ni ziyaret etti. Mücahit Yanılmaz, “Yeni dönemde hep birlikte yine güzel işlere imza atacağız” dedi.

Ziyaret kapsamında Mücahit Yanılmaz; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ile Karatay Belediyesi’nde bir araya geldi.

Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen programa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Seyit Mehmet Sümer, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Osman Nail Kavruk, AK Parti Karatay Kadın İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar ve İlçe Kadın ile Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanları ve Karatay Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

“GAYRET OLDUĞUNDA VATANDAŞIN TEVECCÜHÜNE MAZHAR OLUYORSUNUZ”

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Karatay Belediyesi’nin ilçe genelinde hayata geçirdiği yatırımlar belediye ve parti ilçe teşkilatı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Karatay’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Mücahit Yanılmaz, “Yerel Yönetimler Seçimleri geride kaldı ve artık yerel yönetimlerimiz için 5 yıllık yeni bir döneme girdik. Öncelikle İl Başkanlığımızı, Karatay İlçe Başkanlığımızı ve Karatay Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Güzel bir işbirliği, istişare ve gayret ortaya konduğunda vatandaşımızın da tercihi ile teveccühüne mazhar oluyorsunuz. Bizler de AK Parti Genel Merkezi olarak 81 ilde bu toplantılarımızı yaparak geride kalan seçimleri ve yeni dönemi istişare ediyoruz. AK Parti Belediyeciliği bir yatırım belediyeciliğidir. Bizler bu işi dünyada en iyi yapan belediyeleriz. Ama en büyük şansımız, dünyada yerel yönetimlerde idol olmuş bir lidere sahip olmaktır. İnşallah yeni dönemde de hep birlikte yine güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.