Yazımda kardeşlik var eğitim kampında buluştular

Beyşehirli öğrenciler düzenlenen “yazımda kardeşlik var” temalı eğitim kampında Seydişehir ve Bozkır ilçelerinde bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 10 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.08.2024 00:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Beyşehirli öğrenciler düzenlenen “yazımda kardeşlik var” temalı eğitim kampında Seydişehir ve Bozkır ilçelerinde bir araya geldi.

Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Bozkır ve Seydişehir gezilerinde öğrenciler Bozkır Müftülüğünü ziyaret etti. İlçe Müftüsü Emin Yüksek, öğrencilere konferans verirken, gezi çerçevesinde Aygır Dibi Şelalesi de gezildi.

Beyşehirli öğrenciler daha sonra Seydişehir gezisine katıldı. Burada Seyyid Harun Veli Camisi ziyaretinin ardından Merkez Kur’an Kursunda öğrencilere seminer verildi. Gezi programı Kuğulu Park gezisi ile son buldu.

Kamplarla gençlerin dini ve ahlaki eğitimine katkı sağlanırken,katılımcılar için Kur’an-ı Kerim eğitimleri, kitap okuma etkinlikleri, eğitim seminerleri, sportif faaliyetler ve çeşitli eğitsel aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.