Vezirköprü’nün off-roaddaki şampiyonları Beyşehir’e kupalarla döndü

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 32 araç ve 64 sporcunun katılımıyla başlayan Petlas 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonasının ilk yarışı olan Vezirköprü ayağı tamamlandı.

Spor Yayın: 17 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 17.05.2024 19:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 32 araç ve 64 sporcunun katılımıyla başlayan Petlas 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonasının ilk yarışı olan Vezirköprü ayağı tamamlandı.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Samsun Otomobil Spor Kulübü tarafından ICRYPEX ana sponsorluğunda Vezirsu Tabiat Parkında düzenlenen sezonun ilk yarışında, 62 sporcu zorlu etapları geçerek dereceye girmeye çalıştı. Yarışmanın ilk gününde sporcular, 4 etaplık orman bölümünü geçti.

Beyşehir Belediyespor Off-Road Kulübü üyesi sporcular yarışmada S-4 genel klasmanda birincilik derecesi elde etti.

Türkiye Off-Road Şampiyonasının ikinci ayağı Ankara Çankaya Mühye köyünde 28-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Toplam 7 ayaklı yarışın final ayağı ise 5 yıldır olduğu gibi bu yıl da Kahramanmaraş’ta Aralık ayındaki final yarışı ile son bulacak.

KUPALARLA BEYŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

Vezirköprü’deki şampiyonanın ardından Beyşehir Belediyesi Off-Road Kulübü üyesi sporcular, S-4 genel klasmanda elde ettiği kupalarla birlikte Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Beyşehirli sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Adil Bayındır, başarılarından ötürü tebrik etti.

Beyşehirli sporcuların her zaman olduğu gibi ilçeyi elde ettikleri başarılarla gururlandırdığını vurgulayan Bayındır, “Beyşehir Belediyesi Off-Road Kulübü üyelerimiz 2024 PETLAS Türkiye Off-Road Şampiyonasını 1. Ayak devler liginde S4 Klasman birincisi olarak başarıyla tamamlamıştır. Tüm ekip arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. ’’ şeklinde sözlere yer verdi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.