Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Beyşehir’e geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programa katılmak ve duble yol açılışını gerçekleştirmek üzere Beyşehir ilçesine geliyor.

Beyşehir Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 21:57:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi programa katılmak ve duble yol açılışını gerçekleştirmek üzere Beyşehir ilçesine geliyor.

Bakan Uraloğlu 27 Şubat Salı günü Beyşehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nde kooperatif üyeleri ile bir araya geldikten sona esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

Uraloğlu, ardından Beyşehir-Seydişehir ilçeleri arasındaki bölünmüş kara yolunun açılışına katılacak.

Bu arada, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun ziyaretine ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulanarak, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu Beyşehir’imize geliyor. 27 Şubat (yarın) gerçekleştireceğimiz programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”ifadelerine yer verdi.  

Açıklamada  Bakan Uraloğlu’nun programına ilişkin şu ayrıntılara yer verildi.

Saat 12.00 Taşıyıcılar Kooperatifi ile buluşma  ve esnaf ziyareti

Saat 13.00’te Beyşehir-Seydişehir Kara yolu açılışı (Fasıllar, Çiçekler, Aşağıesence grup yolu kavşağı)

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.