Üç ayda halkın sevgisini kazanan Kaymakam Gel, ilçeye veda ediyor

Hüyük İlçe Kaymakamı Ahmet Turan Gel, üç aydır görev yaptığı Hüyük ilçesine veda ediyor.

Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 08:51:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hüyük İlçe Kaymakamı Ahmet Turan Gel, üç aydır görev yaptığı Hüyük ilçesine veda ediyor.

İlçeden ayrılacak olan Kaymakam Gel onuruna veda yemeği düzenlendi.

Kısa süreli görev yaptığı Hüyük’te yürüttüğü çalışmalarla halkın gönlüne girmeyi ve sevgisini kazanmayı başaran Kaymakam Gel için verilen yemeğe İlçe Belediye Başkanı Sadık Sefer, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve iş insanları da katıldı.

"BU TOPRAKLARI HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Kaymakam Gel, burada yaptığı konuşmada, “Kısa süre de olsa Hüyük benim için hep ayrı kalacak. Güler yüzlü, çalışkan insanların yaşadığı bu toprakları hiç unutmayacağım. Bundan sonra görev yapacağım yerlerde de bir kardeşinizin olduğunu unutmayın, kapım sizlere hep açık olacak”ifadelerine yer verdi.

"İLÇEMİZE DEĞER KATTINIZ"

Belediye Başkanı Sadık Sefer de, konuşmasında, Kaymakam Gel’in kısa süreli de olsa ilçede yaptığı görev süresi içerisinde bilgi ve tecrübeleriyle kendilerine yol gösterdiğini vurgulayarak, “İlçemize kattığınız değer ve katkılardan dolayı ilçe halkım ve şahsım adına size çok teşekkür ediyorum”şeklinde sözlere yer verdi.

Başkan Sefer, konuşmaların ardından Kaymakam Gel’e bir teşekkür plaketi verdi.

Kaymakam Gel’in hafta içerisinde ilçedeki görevinden ayrılacağı, İçişleri Bakanlığı Kaymakamlık kurası ile Hüyük ilçesine atanan Kaymakam Muhammet Ebrar Evsen’in göreve başlayacağı öğrenildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.