Tokarev Beyşehir Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

Takımın sponsoru iş insanı Süleyman Alaboğa futbolcularla yemekte bir araya geldi

Spor Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 14:43:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Bu sezon Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele verecek olan ilçe temsilcilerimizden Tokarev Beyşehir Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Geçtiğimiz günlerde sezon açılışını kurban kesilmesi ve yapılan dualar sonrasında top başı yaparak gerçekleştiren mavi-beyazlılar, antrenör Adem Yağcıoğlu nezaretinde idmanlarını 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda gerçekleştiriyor.
 
İdman programları her gün devam ediyor.
 
Yeni sezona iddialı başlayan mavi-beyazlılar, idman programlarını devam ettirirken diğer yandan da hazırlık maçları yapmaya da hazırlanıyor. Hazırlık müsabakalarının takvimi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
 
SÜLEYMAN ALABOĞA FUTBOLCULARLA İDMAN VE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
 
Öte yandan, Tokarev Beyşehir Belediyespor’un dünkü idmanına takıma sponsor desteği sağlayan Tokarev Arms’ın sahibi iş insanı Süleyman Alaboğa da katıldı.
Alaboğa tanıştığı futbolcularla sohbet ederek yeni sezonda başarı dileğinde bulundu. Alaboğa takımın yaptığı çift kaleye de katıldı.
 
Alaboğa, antrenman sonrası verdiği yemekte de futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler ve taraftar grubu temsilcileriyle bir araya geldi.
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.