Tekvandonun Türkiye şampiyonları Beyşehir’den

Beyşehir'de öğrenim gören liseli sporcular Nida Savaşçı ve İrem Atsız Türkiye şampiyonasında altın madalya kazandı

Spor Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 03:25:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Çorum’da düzenlenen Liseli Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası sona erdi.

Şampiyonaya Beyşehir’den katılan liseli tekvandocular Nida Savaşçı ile İrem Atsız, kilolarında altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.

Aynı şampiyonada madalya mücadelesi veren Beyşehirli bir başka sporcu olan Emirhan Kulaç da kilosunda Türkiye üçüncülüğünü elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Okul Sporları Daire Başkanlığı’nın 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı faaliyet programı arasında yer alan ve 21 Mart’ta başlayan Liseli Gençler (Kız-Erkek) Türkiye Tekvandosu  24 Mart’ta tamamlandı.Yeni Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada 53 ilden 160’ı kadın, 160’ı erkek 320 sporcu mücadele etti.

Sakin Taekwondo Spor Kulübü antrenörü Nafiz Çakır, salonlarından yetişen Beyşehirli sporcuların Türkiye şampiyonasında 2 birincilik 1 de üçüncülük derecesi elde ederek hem okullarının hem de ilçelerinin gururu olduğunu belirterek, başarılarından dolayı tebrik etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.