Tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor

Beyşehir ilçesinde etrafına tehlike saçan, vatandaşların güvenliğini tehdit eden metruk binalar tek tek yıkılıyor.

Beyşehir Yayın: 10 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.08.2024 01:13:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde etrafına tehlike saçan, vatandaşların güvenliğini tehdit eden metruk binalar tek tek yıkılıyor.

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan ve insan yaşamını olumsuz yönde etkileyen metruk binaların yıkım çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Belediyenin Fen İşleri ve Yapı Kontrol Müdürlüklerince ortaklaşa yürütülen mesai çerçevesinde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da metruk bina yıkımlarının devam ettiği aktarıldı. Yürütülen çalışmalarla vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.

Yürütülen yıkım işlemleri mahalle muhtarlıkları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belediyenin iş programına eklenerek gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar çok sayıda metruk binanın yıkılarak çevre temizliği ve düzeninin sağlandığı kaydedildi.  Belediye ekiplerinin yıkım işlemlerinin ardından alanların temizlenmesi ve güvenli hale getirilmesi için de yoğun bir çaba sarf ettiği,  çalışmaların yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da, yürütülen çalışmaların önemine değinerek, “Metruk binaların yıkımıyla sadece fiziksel tehlikeleri ortadan kaldırmakla kalmıyoruz, aynı zamanda yasaklı madde kullanımı gibi çeşitli suç unsurlarının da önüne geçiyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı titizlikle ve kararlılıkla sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.