SÜ Beyşehir Ali Akkanat MYO’da şampiyonluk sevinci

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen 28.Spor Şenliklerinde Beyşehir Ali Meslek Yüksekokulu Öğrenci Futbol Takımı şampiyonluk sevinci yaşadı.

Spor Yayın: 11 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 11.05.2024 00:46:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü tarafından düzenlenen 28.Spor Şenliklerinde Beyşehir Ali Meslek Yüksekokulu Öğrenci Futbol Takımı şampiyonluk sevinci yaşadı.

Şenlikler çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasında finale kadar çıkma başarısını gösteren Beyşehir MYO Futbol Takımı, finalde de karşısına rakip olarak çıkan Cihanbeyli Meslek Yüksekokulu Öğrenci Futbol Takımını mağlup ederek birincilik elde etti.

Turnuva sonunda şampiyonluğu kazanan okul Beyşehir Ali Akkanat MYO olurken, ikinciliği Cihanbeyli, üçüncülüğü ise Sarayönü meslek yüksekokulu takımları elde etti.

Yüksekokuldan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Şenlikler sürecince öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Bey başta olmak üzere, Yüksekokulumuz müdürü Doç. Dr. Ali Antepli, müdür yardımcısı Öğr. Gör. Serhat Kurt, Bankacılık

ve Sigortacılık bölüm başkanı Öğr. Gör. Seyfettin Caner Kuzucu, yüksekokul hocalarımız ve yüksekokul personelimize sonsuz teşekkür ederiz.”denildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.