Serkan Güçlü: “Bir de ticaret adamına oy verin”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Güçlü yerel seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği vatandaşlardan “Bir de ticaret adamına oy verin” diyerek destek talebinde bulundu.

Siyaset Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 18:14:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Güçlü yerel seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği vatandaşlardan “Bir de ticaret adamına oy verin” diyerek destek talebinde bulundu.

Güçlü, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken çıktığı sahada seçmen kitlesi ile sık sık bir araya geliyor.

 Yeni bir Beyşehir için ateşten gömleği giyerek yola çıktıklarını vurgulayan Güçlü, bölge için gerçekçi projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Güçlü, ilçe merkezinin yanı sıra farklı mahallelerde de vatandaşlarla buluşarak belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlatıyor.

Yetki verilmesi halinde uygulamak üzere projelerinin hazır olduğunu ve bunları birçok değişik platformdan açıklamaya başladıklarını anlatan Güçlü, öncelikle Belediyenin gelir kaynaklarını artıracaklarını söyledi.

Bunu daha çok üreterek yapacaklarını vurgulayan Güçlü, bugün üretimden uzaklaşılması nedeniyle ekonomik anlamda pek çok alanda sıkıntılar yaşandığına dikkati çekti.

Belediye başkanlarının da hayata geçirmek istedikleri projeleri uygulamaya geçirebilmesi için öncelikle kaynak yaratması ve ekonomik gelir düzeyini daha iyi noktalara getirmesinin lazım geldiğinin altını çizen Güçlü, “Beyşehir’e hizmet üretmek için öncelikle güçlü ve uygulanabilir projelerinizin olması lazım. Bizim projelerimiz var. Biz Beyşehir için gerçekten çok ciddi projeler ürettik.”diye konuştu.

Vatandaşlarla buluşmasında Genel Başkanları rahmetli Haydar Baş’ın ‘milli ekonomi’ adında bir tezinin olduğunu hatırlatan  ve buna dair bilgilendirmelerde bulunan Güçlü, “Dünyayı ayağa kaldıracak bir tezin sahibidir kendisi. Rusya’yı biliyorsunuz ne hale geldi. Türkiye’de çok büyük bir ekonomik sıkıntı var bizi bekleyen.”dedi.

 Beyşehir’de hazırladıkları projelerini hayata geçirerek yerel kalkınma modelini uygulayacaklarını anlatan Güçlü, kendisinin Aksekili olduğunu ve Aksekililer’in de ticaretin erbabı olarak bilindiğini vurgulayarak, “Siz bugüne kadar ürettiniz?” sorusunun ardından bugüne kadar farklı meslek gruplarına sahip belediye başkanlarının Beyşehir’i yönettiğine dikkat çekti.

Güçlü, vatandaşlara seslenerek, “Bir de ticaret adamına oy verin. Sizlerden yapılacak seçimlerde bu anlamda çok güçlü bir destek bekliyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.