Şenlikte ünlü cheflerin dikkat çeken sanat eseri!

Beyşehir’in Kurucuova Mahallesi’nde düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden ünlü cheflerin yer aldığı şenliğe uzun emeklerle yapılan dekor damgasını vurdu.

Yaşam Yayın: 12 Temmuz 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.07.2024 01:09:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir’in Kurucuova Mahallesi’nde düzenlenen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden ünlü cheflerin yer aldığı şenliğe uzun emeklerle yapılan dekor damgasını vurdu.

Yerleşim merkezinde bu yıl 19’uncusu düzenlenen şenliğe Türkiye Aşçılar Federasyonu da destek verdi.Anamas’ın etekleri birçok ilden gelen Türkiye’nin ünlü cheflerini misafir etti. Chefler gastronomi alanındaki sunumlarıyla ilgi çekti.

Bu arada, TAFED milli takımının sunumunu yaptığı sürpriz dekor da ilgi topladı.

Sebze oymacılığı sanatının gözler önüne serildiği mesaide karpuz, bal kabağı, pancar ve turp gibi kullanılan ürünlerin dış yüzeylerinin çizimiyle gerçekleştirilen dekor görenlerin beğenisini topladı.

Dekorda Hazreti Mevlana, Barış Manço, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay ve Osmanlı padişahlarının yanı sıra Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın görseli de dikkat çekti.

Dekorda görselini gören şenliğe katılan Başkan Bayındır da cheflere çalışmasından ve sürpriz jestlerinden dolayı teşekkür etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.