Seçim Vakti'nde Beklenen An Geldi

Haberönses ve BGRT'nin YouTube kanallarında ortak yayını olan Seçim Vakti programında heyecan doruğa çıktı. CHP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Rıdvan Şenyurt, Beyşehir halkının merak ettiği sorulara yanıt verecek. Program, seçmenlerin önerileri, şikayetle

Siyaset Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 20:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

Haberönses ve BGRT'nin YouTube kanallarında ortak yayını olan Seçim Vakti programında heyecan doruğa çıktı. CHP Beyşehir Belediye Başkan Adayı Rıdvan Şenyurt, Beyşehir halkının merak ettiği sorulara yanıt verecek. Program, seçmenlerin önerileri, şikayetleri ve eleştirilerini içeren "Seçmen Soruyor" bölümü ile renklenecek.

CHP Belediye Başkan Adayı Rıdvan Şenyurt, Beyşehir halkının katılımıyla gerçekleşecek olan bu özel bölümde, vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayacak. Programa katılmak ve soru sormak isteyenler özel olarak hazırlanan soru alma linki üzerinden sorularını iletebilecek.


Ecz. Rıdvan Şenyurt’a soruyorum linki; https://forms.gle/eTd1bUgPuvQVYMsP6

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.