Şanal: "Yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum"

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilediğini ifade etti.

Siyaset Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 12:58:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilediğini ifade etti.

Şanal, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, geride kalan 2023’te hem dünyada hem de Türkiye’de birçok yaşanan hediselere şahit olduklarını belirterek, “Bunlardan en önemlisi ‘asrın felaketi’ olarak tarihe geçen Kahramanmaraş merkezli depremlerdi. Bu depremlerde dostlarımızı, arkadaşlarımızı, akrabalarımızı yitirdik. Hepsini rahmetle anıyor, milletimizin acılarını yürekten paylaşıyoruz”cümlelerini kullandı.

Şanal, mesajının devamında şunları kaydetti:

“2024 yılının tüm insanlığa hayırlar getirmesini,her sabahın umut ve neşeyle uyandırdığı, her akşamın huzur ve mutlulukla sonlandığı bir yıl olmasını temenni ediyorum 2024  takvim yılının tüm dünyaya merhamet duygularının öne çıktığı,Filistinli kardeşlerimizin kendi öz topraklarında yaşamalarını ve bu özgürlüğün sonsuza dek sürmesini Cenab-ı Allahtan diliyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.