Şampiyonlar, Beyşehir’e ve ülkelerine çifte bayram yaşattı

Beyşehirli milli sporcular, katıldıkları ve 19 Mayıs’ta sona eren Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nda ülkelerine ve memleketleri olan Beyşehir’e adeta çifte bayram yaşattı.

Spor Yayın: 20 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 20.05.2024 01:58:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehirli milli sporcular, katıldıkları ve 19 Mayıs’ta sona eren Turkish Open WAKO Dünya Kupası’nda ülkelerine ve memleketleri olan Beyşehir’e adeta çifte bayram yaşattı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen ve 50 ülkeden 5 bine yakın sporcunun mücadele ettiği organizasyonda aynı zamanda Uluslararası Akdeniz Şampiyonası müsabakaları da yapıldı.

8.Turkish Open Dünya Kupası’na elde ettiği başarılarla Beyşehirli sporcular damgasını vurdu.

 Beyşehirli sporcular, memleketlerine toplam 12 madalya ile dönerken hem ülkelerinin hem de ilçelerinin gururu oldu.

Kick Boks antrenörü Ömer Serhat Sevinç, İstanbul’da 19 Mayıs’ta tamamlanan dünya kupasından toplamda 12 madalya ile dönüş yaptıklarını vurgulayarak, Beyşehir’e ve ülkelerine adeta ikinci bayramı yaşattıklarını dile getirdi.

Sevinç, 15-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük organizasyonlarından birine katılım sağlayan sporcularının yaptığı müsabakalarda elde ettiği sonuçlarla adeta tarih yazdığını belirterek, başarı kariyerlerine de yenilerini eklediğini söyledi.

Sevinç, “Dünya kupası ve aynı tarihlerde yapılan 1.uluslararası Akdeniz Şampiyonasında sporcularımız 12 madalya kazanarak hem ülkemiz hem de bölgemiz için önemli bir başarıya daha imza atmışlardır. Allah’a şükürler olsun çalışana Rabbim başarıları nasip ediyor. Şampiyonada canla başla mücadele eden tüm sporcularımı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum.Bu başarı, Beyşehir’imize armağan olsun.”ifadelerine yer verdi.

Sevinç, dünya kupasında Beyşehirli sporcularından Esmanur Dadak’ın 50 kilo Point Fithting kategorisinde, Zeynep Beyza Çelik’in 21 kiloda birincilik derecesi elde ettiğini belirterek, “Aynı kupada Ramazan Sevinç 63 kilo light contact kategorisinde, İsmail Çörtük 28 kiloda, Ayla Ecrin Say da 32 kilo point fighting ve 32 kilo light contact kategorilerinde üçüncülük derecesi elde etmiştir.

Uluslararası Akdeniz Şampiyonasında ise yine Ayla Ecrin Say 32 kiloda, Esmanur Dadak 50 kilo kicklight kategorisinde birinci olurken,Ramazan Sevinç 57 kilo point fighting kategorisinde  ikinci, Hüseyin Yamaner 52 kilo point fighting kategorisinde, Zehra Ceylin Doğan 65 kilo kicklight ve 65 kilo point fighting kategorilerinde üçüncülük derecesi elde etmiştir.” bilgisini paylaştı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.