Rahvan at yarışlarında “Yavuzhan” şampiyonluğa koştu

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde düzenlenen rahvan at yarışlarına Beyşehir’den katılan Harun Yavuz Ülkar’ın “Yavuzhan” isimli atı, küçük orta kategorisinde birinci gelerek jokeyine şampiyonluk kupası kazandırdı.

Spor Yayın: 25 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 25.10.2023 02:36:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde düzenlenen rahvan at yarışlarına Beyşehir’den katılan Harun Yavuz Ülkar’ın “Yavuzhan” isimli atı, küçük orta kategorisinde birinci gelerek jokeyine para ödülünün yanı sıra şampiyonluk kupası kazandırdı.

Rahvan atların Kırkpınar’ı olarak nitelendirilen ve Işıklar at çayırında bu yıl 50’incisi düzenlenen Bigadiç  Geleneksel Altın Kemerli Rahvan At Yarışlarına Beyşehir’den de katılım oldu.

Bu yıl Cumhuriyetin 100.kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Rahvan At Yarışlarına Türkiye’nin farklı bölgelerinden jokeyler atlarıyla birlikte iştirak etti.

 Yarışma, baş, baş altı, büyük ve küçük orta, deste, 2,3 ve 4 yaş taylar ile ithal A ve B grubu kategorilerinde gerçekleştirildi.

Baş kategorisinde birinci gelen isim 50 bin liralık büyük ödülün de sahibi oldu.

Beyşehir Belediyesi Atlı Spor Kulübü adına yarışlara küçük orta kategorisinde katılan Harun Yavuz Ülkar’a ait “Yavuzhan” isimli at,  parkuru ilk sırada tamamlayarak jokeyine birincilik kupası ile 35 bin liralık para ödülünü kazandırarak büyük bir başarıya imza attı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
Adil Bayındır
25.10.2023 03:09
Hay Maşaallah Harun Yavuz Ülkar kardeşimi tebrik ediyorum. Yavuzhan atımıza nice yarışlarda şampiyonluk diliyorum Allah sağlık ve derman versin inşaallah
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.