Öğrenciler için yeni projeler üretiliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerde öğrenciler için yeni projeler üretilmeye devam ediliyor.

Gündem Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 22:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerde öğrenciler için yeni projeler üretilmeye devam ediliyor.

Bilgehanelerde bir süredir hazırlıkları yürütülen "Bilgelik Yolu Okuma Projesi"ne başlandı.

Endülüs Kitap Okuma Grubu’yla birlikte düzenlenen kitap okuma projesi kapsamında öğrencilerin iyi bir okuma alışkanlığı ve kültürü edinmesi başta olmak üzere çeşitli kabiliyetlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Bunlar arasında kendini ifade etme, hitabet ve eleştirel düşünme gibi kazanımlar da yer alıyor.

İLK GÜNDEN BİN 25 KATILIM

“İlk Emrin İzinde” temasıyla başlatılan kitap okuma projesine başvuran Bilgehane öğrencileri, ilgi alanlarına yönelik oluşturulan listelerden okudukları kitapları teslim etmeden önce kitabın özetini anlatacak.

İlk günden gönüllü olarak başvuru yapan öğrenci sayısı bin 25’i bulan projeyle hem öğrencinin ifade etme kabiliyetine katkı sağlanmış hem de kitabın hafızasındaki konumu daha kalıcı hale getirilmiş olacak.

“Bilgelik Yolu Okuma Projesi”, ilçeler kapsamında Sarayönü, Doğanhisar ve Bozkır Bilgehane ile birlikte, tüm merkez Bilgehanelerde öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.