Norveç'teki Göynemliler başkanını seçti

Norveç’te yaşayan Göynemliler yapılan genel kurul toplantısında başkanını belirledi.

Dünya Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 00:28:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Norveç’te yaşayan Göynemliler yapılan genel kurul toplantısında başkanını belirledi.

Norveç Göynemliler Derneği’nin seçimli genel kurul toplantısı yapıldı.

Genel kurulda başkanlığa Mustafa Yakıcı seçilirken, derneğin yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri de belli oldu.

Norveç Göynemliler Derneği Başkanı Mustafa Yakıcı, genel kurulun ardından yaptığı paylaşımında, üyelerin desteği ile yeni bir döneme daha girildiğine dikkati çekerek,“Üyelerimizin desteğiyle hayırlısıyla yeni bir döneme daha giriyoruz. Önceki dönemde yönetimde bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor, yeni yönetimdeki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.Sizlerin güvenini boşa çıkarmayıp, elimizden geldiğince hizmet edeceğimize en ufak bir kuşkunuz olmasın. Yönetimden affını isteyerek ayrılan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyor, ileriki dönemlerde de bütün üyerilimizden olduğu gibi desteklerini bekliyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. ”ifadelerine yer verdi.

Yeni yönetim ve denetim kurulunda yer alan isimler ise şu şekilde açıklandı:

Mustafa Yakıcı (başkan), Ali Demirel, Şerafettin Gül, Hamza Demirel, Muhammed Ali Demirel, Sami Taşkara, Kasım Baş,Veli Pakırcı,Yunus Yakıcı,Süleyman Yeşil, Mehmet Arıcıgil, Tunahan Abak, Emrullah Gülcan.

Denetim Kurulu:

Fatih Yakıcı, Ramazan Arıkan, Ömer Gezen, Mustafa Erkök.

Yorumlar (1)
Yahya keser
08.12.2023 09:57
Hayırlı olsun köylülerim Allah utandırmasın iyiki varsınız
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.