Müjdeyi Bayındır verdi, Beyşehirliler de ucuz ekmek yiyecek!

Beyşehir ilçesinde de dar gelirli aileler daha ucuza ekmek yiyebilecek.

Gündem Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 17:40:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde de dar gelirli aileler daha ucuza ekmek yiyebilecek.

Beyşehir’de ekmek fiyatlarına yapılan son zam özellikle dar gelirli vatandaşlar arasında  eleştiri konusu oldu ve yoğun tepkiye yol açtı.

Vatandaşlar, yapılan zamla fiyatı 6 liradan 7 liraya yükselen 200 gram ekmeğin yükselen fiyatlarına sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yapılan zamma bir gerekçe göremediklerini dile getiren vatandaşlar, Beyşehir’de de daha önce  kurulmasının sözü verilen halk ekmek fabrikasının akıbetinin ne olduğuna yönelik sorular yöneltmeye başladı.

“BEYŞEHİR’İ HALK EKMEKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, sosyal medyadan yükselen yoğun tepkiler üzerine açıklamada bulundu.

Çevre ilçelerde olduğu gibi Beyşehir’de yaşayan dar gelirli ailelerin de daha ucuza ekmek temin etme imkanına kavuşacağının müjdesini veren Bayındır, Beyşehirliler’i en kısa zamanda halk ekmekle tanıştıracaklarını belirtti.

Bayındır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilçe genelinde ekmek fiyatlarındaki artış konusunda son günlerde Beyşehirliler’den kendilerinin de yoğun şikayetler aldıklarına değindi.

“KARAR MEKANİZMASI BELEDİYEMİZ DEĞİL”

Ekmek fiyatına gelen zam hususunda karar mekanizması ve yetkilinin Beyşehir Belediyesi olmadığının altını çizen Bayındır, konuyla ilgili ilçe halkının yüreğine de su serpen şu açıklamayı yaptı

“Şehrimizde ekmek fiyatlarındaki artış konusunda son günlerde hemşehrilerimizden yoğun şikayetler almaktayız.

Öncelikle belirtmek istediğim konu; zam hususunda karar mekanizması ve yetkili Beyşehir Belediyesi değildir.

"ZAMMIN İPTALİ VE VATANDAŞIMIZA DESTEK NOKTASINDA FIRINCI ESNAFIMIZLA GÖRÜŞME YÜRÜTECEĞİZ"

Bu konuda; öncelikle yapılan zammın iptali ve vatandaşımıza destek noktasında fırıncı esnaflarımızla görüşmeler yürüteceğiz.

Ayrıca uzun süredir üzerinde çalışmalar yürüttüğümüz ‘Halk Ekmek’ projemizde de ne şekilde adımlar atacağımızı önümüzdeki hafta kamuoyu ile paylaşacağımızı bildirir, bu noktada vatandaşımızın yanında yer alacağımızdan ve Beyşehir’imizin en kısa sürede ‘Halk Ekmek’ ile tanışıp, vatandaşımızın ucuza ekmek alacağından kimsenin şüphesi olmasın.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.