Minik öğrencilerden takdir edilecek örnek davranış

Beyşehir ilçesinde düzenlenen kermesten elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.

Eğitim Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 13:22:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde düzenlenen kermesten elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.

Beyşehir Alaaddin Keykubat Anaokulunda Milli Eğitim Bakanlığının dönem sonu sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında kermes düzenlendi.

Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen kermeste hazırlanan gıda ürünlerinin satışından elde edilen tüm gelir, Mehmetçik Vakfı’na bağışlandı.

Okul Müdürü Gökhan Ulaş, düzenledikleri etkinlikten dolayı hem öğrencileriyle hem de öğretmenleriyle bir kez daha gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

 “Sosyal etkinliklerimizde bile Mehmetçiğimizi unutmayan ve her zaman kalbinde olan bir neslimiz var. Vatan ve bayrak aşkıyla dolu saf kalplerin ‘tek bayrak, tek millet, tek yürek’ diyerek atan küçücük yürekleri var. ‘Şanlı bayrağımız altında görev yapan, gözünü kırpmadan ön saflarda mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimiz için ne kadar teşekkür etsek azdır’ diyerek bu gurur ve aşkla kermesimizin gelirini okulumuz olarak  ülkemizi canları pahasına savunan aziz şehitlerimiz ve kahramanlarımız adına Mehmetçik Vakfına bağışlama kararı aldık. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerime kalben teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz sosyal etkinliklerle dolu dolu bir hafta geçiriyorlar. Öğrencilerimiz 15 tatil öncesi bu etkinliklerimizle tatile hazırlık yaptılar. Tüm öğrencilerimize şimdiden iyi tatiller diliyor gözlerinden öpüyorum''

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.