M.Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin LGS başarısı

Beyşehir ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da LGS’de mezun ettiği öğrenciye oranla sınavla öğrenci alan okullara öğrenci yerleştirmede yüz güldürdüğü bildirildi.

Eğitim Yayın: 29 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2024 16:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Okul Aile Birliği Başkanı Halit Can, yaptığı açıklamada “Okulumuz, öğretmeni, veli ve öğrencileri iyi bir işbirliği ile 2023-2024 yılında başarılı bir LGS hazırlık süreci geçirdi. 

Bu süreci güzel bir LGS sonucu izledi. Okulumuzdan mezun olan 50 öğrenciden 43’ü LGS’ye girmiş olup 10 öğrencimiz fen liselerine, 14 öğrencimiz proje okullarına, 1 öğrencimiz güzel sanatlar lisesine, 1 öğrencimiz de spor lisesine yerleşmişlerdir. Ayrıca 15 öğrencimiz de Ortaöğretim Başarı Puanına göre Anadolu liselerine, Anadolu İmam Hatip Liselerine ve Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine yerleşmişlerdir.


Öğrencilerimizi tebrik ediyor,  okulumuza maddi manevi katkıları için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Konuk Bey’e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimize, Okul Aile Birliği üyelerine, tüm paydaşlarımıza, velilerimize,  emekleri için öğretmenlerimiz ve personelimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.