Lise öğrencilerine “öğrenme sürecinde motivasyon ve başarıya giden yol” anlatıldı

Beyşehir ilçesinde lise öğrencilerine “öğrenme sürecinde motivasyon ve başarıya giden yol” konulu konferans verildi.

Eğitim Yayın: 05 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2024 09:49:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde lise öğrencilerine “öğrenme sürecinde motivasyon ve başarıya giden yol” konulu konferans verildi.

Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen konferansa İletişim Bilimci, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Yaşar Onur Tatlıcıoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Tatlıcıoğlu, sunumunda, çalışma sürecinde motivasyonu kıran unsurlara motive olmayı sağlayabilecek yaklaşımlara ve stratejik çalışma metotlarına değinerek; “Uzun süreli planlar yerine sadece bir sonraki sorumluluğa odaklanılmış, aşama aşama ilerlemeyi strateji edinmiş bir çalışma planı hedeflere ulaşılabilmeyi kolaylaştırmaktadır”ifadelerine yer verdi.

Uzun süreli planlardaki aksama riskinin yüksekliği neticesinde sıklıkla karşılaşılan motivasyon kaybına dikkati çeken Tatlıcıoğlu, “Bu, aşama aşama ilerleme stratejisi sayesinde ortadan kaldırılabilmektedir”dedi.

Tatlıcıoğlu, başarıyla tamamlanan sorumlulukların bu şekildeki sıklığı ile çalışma kararlılığının ve mutluluğun pekiştirildiğini vurguladı.

Konferansın sonunda Tatlıcıoğlu, öğrencilerden gelen soruları da cevaplandırdı.

Programa Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Durmuş Ali Metli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.