Ligin ikinci haftasında tek gülen Üzümlüspor oldu

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele eden Beyşehir ilçesinin temsilcilerinden ligin ikinci haftasında gülen tek takım Retay Üzümlüspor oldu.

Spor Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 08:12:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele eden Beyşehir ilçesinin temsilcilerinden ligin ikinci haftasında gülen tek takım Retay Üzümlüspor oldu.

Üzümlüspor, kendi sahasında konuk ettiği Huğluspor’u 2-0 mağlup ederken, Beyşehir’in bir başka temsilcisi Tokarev Beyşehir Belediyespor da kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı karşılaşmada Yeni Meramspor’a 1-0 yenildi.

Haftayı en karlı kapatan elde ettiği 3 puanla Üzümlüspor olurken, Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor ligin ikinci haftasında hanelerine 3 puan yazdıramadı.

Süper Grup’ta hafta sonu oynanan diğer müsabakalarda şu sonuçlar alındı:

Ilgın Belediyespor 0-Öntur Havzanspor 1, Karapınar Belediyespor 2-Krea Kulu Belediyespor 0, Bilal Yiğit İnşaat Yeşulyurt Gücü 4-Konya Yolspor 0, Ak-Set Kadınhanı Belediye 0-Ekenler Ç.Çumra Belediyespor 2.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.