Kumbarasını boşaltıp harçlığını Kaan bebek için verdi, yürekleri ısıttı

Beyşehir ilçesinde 7’den 77’ye herkes SMA Tip-2 hastası 6 aylık bebek Ömer Kaan Suna’ya nefes olabilmek için seferber oldu.

Yaşam Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 02:16:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde 7’den 77’ye herkes SMA Tip-2 hastası 6 aylık bebek Ömer Kaan Suna’ya nefes olabilmek için seferber oldu.

Konya Valiliği’nin izniyle Kaan bebek için başlatılan yardım kampanyası Beyşehir’de de çığ gibi büyüyerek devam ediyor.

Beyşehir’de hayır sever vatandaşların yanı sıra bazı esnaflar da bir günlük kazançlarını Ömer Kaan için bağışladı. Kaan bebeğe umut olmak için bazı sivil toplum kuruluşları da çalışma başlattı.

ÖMER KAAN SUNA KERMESİ

Beyşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı da Kaan bebeğe yardım eli uzatabilmek için Ömer Kaan Suna Kermesi düzenledi.

İki gün süren ve son bulan kermeste gönüllü kadınlar seferber olurken elde edilen gelir de Kaan bebeğe yardım için ulaştırılacak.

MİNİK KEREM'İN ÖRNEK DAVRANIŞI 

Kermes etkinliği esnasında kumbarasını boşaltıp Kaan bebeğe nefes olabilmek için büyüklerine uzatan Kerem Öpöz’ün örnek davranışı da gören herkesin içini ısıttı, duygulandırdı.

Ülkü Ocakları Beyşehir İlçe Başkanlığı, minik Kerem’in bağışını sosyal medyadan paylaşım yaparak duyururken, “Kumbarasını boşaltan Kerem Öpöz evladımız Allah seni yetiştiren anadan babadan razı olsun. SMA hastası Ömer Kaan Suna’ya nefes olalım. Haydi Beyşehir biz yaparız. Sona eren kermesimize destek veren yoğun ilgi gösteren aziz Beyşehir halkına çok teşekkür ediyoruz.”şeklinde sözlere yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.