Konya finallerinde Beyşehir'i temsil edecekler

Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Beyşehir’i temsil edecek

Eğitim Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 17:51:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Beyşehir’i temsil edecek

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından medeniyet okulu projesi kapsamında müşterek olarak düzenlenen  “Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması”nın Beyşehir finali büyük bir çekişmeye sahne oldu.

İlçe genelinde 15 lisenin katıldığı münazara yarışmasında öğrenciler verilen değişik konular hakkında fikirlerini savundu.

Eleme usulü yapılan münazaranın finalinde Fetullah Bayır Fen Lisesi ile Şehit Türkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri karşı karşıya geldi.

“Nükleer enerjinin yararlı olup olmadığı” konusunun belirlendiği final münazarasını kazanan okul Şehit Türkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, münazara yarışmasında Beyşehir birinciliğini kazanıp ilçeyi Konya finallerinde temsil etmeye hak kazanan Şehit Türkan Tekin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini makamında kabul etti.

Konuk, kaybedenin olmadığı, öğrencilere kendine güven duyma, toplum önünde konuşma, araştırma yapma ve fikirlerini savunma gibi davranışların kazanılmasında fayda sağlayan bu tür yarışmaları çok önemsediklerini vurgulayarak, “Etkinlikleri düzenleyen Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve yarışmaya katılan tüm okullarımıza teşekkür ederiz.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.