Kim tutar Akademispor'u

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi’nde, lig heyecanı devam ediyor.

Spor Yayın: 05 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.11.2023 17:36:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi’nde, lig heyecanı devam ediyor.

2.Lig 4.Grup’ta zirve mücadelesi veren Beyşehir Akedemispor Voleybol Takımı, kendi salon ve seyircisi önündeki 2’inci karşılaşmada da galip gelen taraf oldu.

Beyşehir Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Ürgüp Belediyespor Voleybol Takımı’nı konuk eden Akademispor, rakibine karşı baştan sona  sergilediği üstün bir oyunun ardından 3-0 galip geldi.

Akademispor ilk seti 25-22, ikinci seti 25-26, üçüncü seti ise 25-17 kazanarak durumu 3-0 yaptı ve karşılaşmada ipi göğüsleyen taraf oldu.

4.Grup’ta oynanan diğer müsabakalarda ise şu sonuçlar alındı:

Konya Büyükşehir Belediyesi 3-Pema Koleji 2,  Kayseri Elit Voleybol 0-Sorgun Belediyesi 3, Seydişehir Çim.spor 0-Karapınar And. Leoparları Birlik Akademi 3.

Ligde geride kalan 3’üncü haftanın ardından Karapınar Belediyespor’un gruptaki liderliği devam ediyor.

Bu takımı Konya Büyükşehir Belediyespor takip ediyor. Puan cetvelinde Sorgun Belediyesor üçüncü, Beyşehir Akademispor ise 4’üncü sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.