Kerpiç eve çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Beyşehir ilçesinde kerpiç eve çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 15 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 15.10.2024 14:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde kerpiç eve çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Beyşehir’in Fasıllar Mahallesi’nde meydana geldi.

Hüseyinler Mahallesi’nde ikamet eden 76 yaşındaki Ahmet Kaya’nın kullandığı 42 H 5346 plakalı otomobil, Fasıllar Mahallesine girdiği esnada yolda kontrolden çıkarak yerleşim merkezindeki cami yanında bulunan ve içerisinde oturanın olmadığı bir kerpiç eve çarptı.

Çarpmanın etkisiyle evin duvarının bir bölümü yıkılarak aracın motor bölümünün üzerine çökerken, sürücü bulunduğu yerde sıkıştı.

Kaza ihbarı üzerine adrese sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ve itfaiye  ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücü burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sürücünün cenazesi aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazanın  sürücünün kalp krizi geçirmesi sonucu duramayarak aracının kontrolden çıktığı ve yerleşim merkezindeki eve bu sebeple çarptığı düşünülürken, hayatını kaybeden sürücünün kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Kaza ile ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.