Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Beyşehir ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 17:27:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Beyşehir ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan istihbari faaliyetlerinin ardından Antalya ilinden Beyşehir ilçesine uyuşturucu madde getirileceği bilgisinin edinilmesi üzerine çalışma başlattı.

Harekete geçen ekipler, yaptıkları takip sonucunda A.T. isimli şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine içerisinde olduğu aracı yolda durdurarak arama gerçekleştirdi.

Araçta yapılan aramada 8 gram metamfetamin 5 adet Sisi, 3 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ile 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı (bong) ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucuya el konulurken şüpheli A.T. ile birlikte araçta bulunan İ.S. ile L.A. isimli şahıslar da adli işlemleri yapılmak üzere gözaltına alındı.

Öte yandan, Beyşehir ile birlikte zehir tacirlerine yönelik olarak jandarma ekiplerinin Çumra ve Ereğli ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda toplam 15 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.