“İmkansızı başardık,şampiyon olduk”

Konya’da düzenlenen midi-mini kız voleybol turnuvasında il şampiyonu olan Hüyük Yunus Emre Spor Kulübü Başkanı Halil Koç, “Yılmadık, çalıştık ve şampiyon olduk”dedi.

Spor Yayın: 06 Temmuz 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.07.2024 15:05:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya’da düzenlenen midi-mini kız voleybol turnuvasında il şampiyonu olan Hüyük Yunus Emre Spor Kulübü Başkanı Halil Koç, “Yılmadık, çalıştık ve şampiyon olduk”dedi.

Aynı zamanda deneyimli bir voleybol antrenörü de olan Koç, elde ettikleri başarının önceki yıllarda kazanılan başarıların bir devamı niteliğinde olduğunu da vurgulayarak, 2013 yılından bu yana bölgede yaşayan gençlere spor yaptırmak için gayret gösterdiklerini anlattı.

Kulüp bünyesinde görev yapan tüm antrenörlerin aynı zamanda eğitimci olmasının elde ettikleri başarıda önemli bir etken olduğunun da altını çizen Koç,şu değerlendirmelere yer verdi:

“Sadece sporcu değil, aynı zamanda ahlaklı, mutlu, sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Sınırlı imkanlarla çalışmamıza rağmen velilerimiz, milli eğitim müdürlüğümüz ve belediyemizin destekleri  ve kulüp üyelerimizin gösterdiği fedakarlarlık sayesinde son dönemde büyük başarılara imza attık. Yılmadan, ilk günkü heyecanımızla ilçemizde spora hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk.8 ay boyunca çalıştığımız mini kız jenerasyonu ile adımıza yakışanı yaptığımıza inanıyoruz. Bunun da haklı gururunu bir kez daha yaşamış olduk. Büyük ve sporcu sayıları çok fazla olan kulüplerle mücadele etmemize rağmen bu başarıları fedakarca, çok çalışarak elde ettik. Yaşadığımız ilçe küçük, sporcu sayımız çok az ama imkanlar kısıtlı olmasına rağmen başarılı ve çok azimli antrenörlerimiz bulunuyor. Bize inanan arkadaşlarımız ve velilerimiz var. Hiç pes etmeden çalışan sporcularımız var. İşte bu yüzden imkansız ve hayal gibi görünen bu başarılar bizim için bir gerçeğe dönüşüyor. İnşallah bölgemizdeki gençlerimizi bundan sonra da spora yönlendirmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.