Hüyük’te Cumhur İttifakı’nın belediye meclis üyesi aday listesi belli oldu

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak Hüyük Belediyesi meclis üyesi aday listesi belirlendi.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 12:59:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak Hüyük Belediyesi meclis üyesi aday listesi belirlendi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart yerel seçimleri için partilere aday listelerini teslim etmek için verdiği süre  20 Şubat 2024 günü saat 17.00’de doldu.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve MHP Hüyük İlçe Teşkilatları tarafından (Cumhur İttifakı) Hüyük Belediye Meclis üyeliği adaylığı için İlçe Seçim Kurulu’na asil, yedek ve kontenjandan olmak üzere 22 isim verildi. Haberönses o isimlerin tamamına ulaştı.
Cumhur İttifakı’ndan Hüyük Belediye Meclisi Üyesi adayı gösterilen isimler şöyle:


Asil üyeler:


1.Fatih Bilir, 2.Mustafa İmdat, 3.Gürsel Kekik, 4.Mustafa Kaplan, 5.Bekir Ceylan, 6.Aytekin Tünel, 7.Süleyman Düzkaya, 8.Tevfik Şirin, 9.Aydoğan Küçükgülmez, 10.Şükrü Sözeri.


Yedek üyeler:

1.İsmail Emre Baykal, 2.Ahmet Maden, 3.Mehmet Araba, 4.Gürkan Çiçekdağı, 5.Halit Yerindi, 6.Mehmet Ünalmış, 7.Ramazan Yıldırım, 8.Muhammet Ali Siper, 9.Avni Tülek, 10.Hasan Koç,11.Ahmet Parlar.


Kontenjan: Mustafa Sarıaslan.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.