Huğlu ve Üzümlü’ye doğalgaz gelmesi için destek talebi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, partisinin Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Siyaset Yayın: 05 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2023 09:14:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, partisinin Beyşehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ömer Ceylan, ziyaretinde Altınöz’den Beyşehir’in çözüm bekleyen sorunları ve Huğlu ile Üzümlü mahallelerine doğalgaz getirilmesi konusunda destek istedi.

Ceylan, yaptığı konuşmasında, Yeniden Refah Partisi Beyşehir İlçe Teşkilatı’nın geride kalan milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partililerin de desteği ile ilçe genelinde güzel bir başarıya imza attığını belirterek, “Sizlerin sayesinde güzel bir başarı elde ettik hep birlikte. İnşallah daha güzel başarılara hep birlikte ulaşacağız.”dedi.

Ceylan, konuşmasında, Beyşehir’in çözüm bekleyen bazı sorunlarını sıralarken, çözümü konusunda da Genel Başkan Yardımcısı Altınöz’den Ankara’da destek beklediklerini söyledi.

“BEYŞEHİR GÖLÜ KIYILARI BALÇIK BATAKLIK OLDU”

Beyşehir Gölü’nün kıyılarının su seviyesinin düşmesi nedeniyle bataklık ve balçık haline dönüştüğünü ve kurumak üzere olduğuna vurgu yapan Ceylan, gölün aynı zamanda Beyşehirliler’in içme suyu ihtiyacını karşılayan önemli bir kaynak durumunda olduğuna dikkati çekti.

Beyşehir Gölü’nün korunması noktasında Beyşehirliler olarak yanlarında olunmasını istediklerini belirten Ceylan, av tüfeğinin önemli merkezlerinden Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde yaşayan hemşehrilerinin de uzun zamandan beridir yerleşim merkezlerine doğalgaz gelmesini beklediklerini dile getirdi.

Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde genişlemek isteyen fabrikalar olduğunu ancak yer konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Ceylan, Altınöz’den anlattıkları bu sorunların TBMM’de de gündeme getirilmesini istediklerini belirtti.

Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz ise, parti olarak sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da vatandaşlarla bir araya geldiklerine vurgu yaptı.

“AK PARTİ 21 YILDIR İKTİDAR, BU SORUNLARI ÇÖZMELİYDİ”

Parti olarak sadece seçim zamanı gezip de oy talebinde bulunan bir siyasi parti olmadıklarının altını çizen Altınöz, “Şu anda ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı ve buhrandan dolayı oturmak değil, burada halkımızın, milletimizin dertleriyle hemhal olmak durumundayız.”diye konuştu.

İlçe Başkanı Ömer Ceylan’ın kendisine aktardığı sorunları not aldıklarını belirten Altınöz, Ankara’da gerek mecliste, gerekse bürokraside ve bakanlıklarda Beyşehir’in sorunlarını çözümü noktasında takip edeceklerini söyledi.

Altınöz, “Organize sanayi bölgemizin aktif hale gelmesi için, savunma sanayimizin gelişmesi için, Beyşehir Gölümüzün kurumasının önüne geçilmesi için bunların hepsini tek tek dikkate alacağız. Aynı zamanda tarım ve hayvancılığın burada tekrar eski gücüne kavuşabilmesi için Yeniden Refah Partisi olarak başta Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan Bey olmak üzere bizler burada sizlerin temsilcisi olacağız parlamentoda. Ancak, AK Parti iktidarının bu kadar güçlü olmasına rağmen şu anda ilçe başkanımızın bu sorunları anlatması manidardır. AK Parti iktidarı bu kadar güçlü olmasına rağmen  burada bu sorunları çözebilmesi gerekirdi.”ifadelerine yer verdi.

“PROTOKOLLE BELİRLENEN 30 MADDENİN HAYATA GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ”

Konuşmasında, AK Parti iktidarı ile Cumhur İttifakında bir ittifak protokolü yaptıklarını anlatan Altınöz, bu protokolde 30 maddenin hayata geçmesini istediklerini vurgulayarak, “Bu 30 madde hayata geçerse şu anda Türkiye’de yaşayan insanlarımızın, 85 milyonun refaha kavuşmasının mümkün olacağını paylaştık.”ifadelerini kullandı.

“ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT”

Bu 30 maddeden birisinin de ahlak ve maneviyat olduğunu belirten Altınöz, ‘önce ahlak ve maneviyat’ diyen Yeniden Refah Partisi dışında bir siyasi parti olmadığını vurguladı.  Kendilerinden başka ahlak ve maneviyatı önceleyecek bir parti olmamasının çok üzücü olduğunu dile getiren Altınöz, şöyle devam etti:

“Çok acı, üzülerek söylüyorum;  bizden başka ahlak ve maneviyatı önceleyen bir parti olmaması çok üzücüdür, açıkçası bizleri de şaşırtan  gerçektir. Çünkü ahlak ve maneviyat  sadece Yeniden Refah Partisi’nin  derdi olmamalı,  aynı zamanda diğer siyasi partilerin de  derdi olmalı.

 Türkiye’de şu anda 128 parti var,  bu 128 parti içerisinde sadece  bunu bizim dillendirmemiz  aynı zamanda  ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesi yasasında da  eksikliklerin olduğu,  aile hukukunun korunmasının  bugünkü şartlarda  maalesef eksik kaldığını,  aynı zamanda kadına şiddetin  önlenmesi gerektiğini,  6284 sayılı yasa ile  aynı zamanda İstanbul sözleşmesiyle de kadına  şiddetin hala önlenmediğini  paylaşmak istiyorum.

 Şu anda on yıldır 6284 sayılı yasa yürürlükte olmasına rağmen  hala kadına şiddetin  devam etmesinin  gerçek  olduğunu  maalesef üzülerek söylüyorum.

 Hala bunun devam etmesinin  bu yasanın karşılık bulamamamasından kaynaklandığını  ifade ediyoruz. Biz bunu dile getirdiğimiz zaman  bizim partimizin  kadın düşmanı olduğundan  bahsediliyor.

Halbuki biz  kadın dostu bir partiyiz. Türkiye’de kadınların dostu olan bir parti varsa,  o da Yeniden Refah Partisidir ve  Genel Başkanı  Dr.Fatih Erbakan’dır. Madem kadına şiddetin önlenmesi yasası var neden  niye bu kadar şiddet önlenemiyor”

“BEYŞEHİR’İMİZDE DE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ”

Altınöz,  konuşmasında, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere de değinerek, partisinin 14 Mayıs seçimlerinde 1 milyon 527 bin oy almak suretiyle Türkiye’de şu anda 5 vekille parlementoda temsil edildiğine dikkati çekti.

Altınöz, bu almış oldukları yüzde 3’lük oy oranı yerel seçimlerde daha da artırmak suretiyle Konya’da tüm ilçelerin belediye başkanlığını kazanmak istediklerini vurgulayarak,şunları kaydetti:

“Beyşehir’imizde belediye başkanlığını inşallah kazanacağız,  aynı zamanda Beyşehir’den hariç 30 ilçemizde de Yeniden Refah Partisi’nin  başak ve refah partisi logosunun tüm Türkiye’de sadece Beyşehir’de değil 30ilçede  aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediyesini de almak suretiyle tüm Konya ovasında dalgalandıracağımızı buradan tüm halkımızla paylaşıyoruz.

“MÜJDELER OLSUN REFAH GELİYOR”

  1994 yılında Erbakan hocamızın önderliğindeki Refah Partisi  döneminde biz başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere  Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Konya büyükşehir Belediyesi olmak üzere  Türkiye’deki büyükşehirleri  aldık,  aynı zamanda o dönemde  bütün şehirler yasası yoktu. Burada ilçelerimizi, beldelerimizi almak suretiyle bir rekor kırmıştık.  94 yılındaki Refah Partisi ruhunu  2024 yılında Yeniden Refah Partisi ile  tüm Türkiye’ye yaşatacağız  inşallah. Bir müjde vermek istiyorum,  müjdeler olsun  Refah geliyor diyorum.”

ESNAFLARI VE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Altınöz, ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından ilçe merkezinde esnafları beraberindeki partililerle birlikte işyerlerinde ziyaret etti.

 Altınöz’ün son ziyaret adresi ise Beyşehir Belediye Başkanlığı oldu.

Altınöz ve partilileri makamında kabul eden Belediye Başkanı Adil Bayındır, Altınöz’e ziyaretinin sonrasında tarihi Eşrefoğlu Camisinin bir minyatür çalışmasını hediye etti.

 

 

 

 

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.