Günün her saatinde haber peşinde koşuyorlar

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında çalıştığını belirtti.

Siyaset Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 23:53:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal, gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında çalıştığını belirtti.

Şanal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında yayımladığı mesajda basın mensuplarının gününü kutladı.

Şanal, mesajında; “Gazetecilerimiz, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.”ifadelerine yer verdi.

Şanal, şu cümlelere yer verdi:

“Halkı doğru, güvenilir, tarafsız, ilkeli ve seviyeli bir habercilik anlayışı içinde bilgilendiren basın mensuplarımızın üstlenmiş oldukları bu görev, demokrasi kültürümüzün gelişmesinde, sağlıklı bir toplum düzeninin yapılanmasında çok önemli bir yere sahiptir. Basınımız bu yönüyle, toplumun bilgilendirilmesinin yanı sıra kentlerin gelişimine de önemli bir katkı sağlamaktadır. Farklı görüş ve düşünceleri nesnel bir biçimde dile getirerek çok sesliliğimizin korunmasında büyük payı bulunan ve demokrasi standartlarımızın yükseltilmesinde önemli bir görev üstlenen kıymetli basın mensuplarımızın görevlerini daima bu sorumluluk bilinciyle yerine getireceğine olan inancım sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. "

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.