Güçlü'den besicilere yem desteği, dargelirli öğrencilere ücretsiz servis sözü

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Mert Can Güçlü, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 15:13:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Beyşehir Belediye Başkan adayı Mert Can Güçlü, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Güçlü’ye sahadaki mesaisinde BTP İlçe Başkanı Serkan Güçlü de eşlik ediyor.

Beyşehir ilçe merkezinin yanı sıra Emen, Sarıköy, Şamlar, Gündoğdu, Akburun ve Eğirler mahallelerinde de vatandaşlarla ve mahalle sakinleriyle buluşan belediye başkan adayı Güçlü, “Beyşehir için var bir hayalimiz” diyerek, seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri ve hizmetleri anlattığı konuşmasında hayvancılık ile iştigal eden ilçe halkına yem desteği vereceğini de anlattı.

Güçlü, vatandaşlarla  buluşmasında göreve gelmesi halinde 67 mahallede de taziye yemeklerinin belediye tarafından hizmete sunulacağını belirterek, “Ayrıca, mahallelerimizde dargelirli vatandaşlarımızın ilköğretime giden öğrencilerine ait servis ücretlerini şirketler ile anlaşarak belediyemiz tarafından karşılayacağız.  Gündüz bakımevi de hizmetinize sunulacaktır.”ifadelerine yer verdi. Güçlü, değişim için seçimde kendisine güçlü bir destek verilmesini beklediğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.