Futbol camiasını yasa boğan haber

Konya’da amatör futbol camiası, genç yaşta hayata veda eden Hüyüklü spor adamı Mehmet Atıcı’ya ağlıyor.

Spor Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 08:33:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Konya’da amatör futbol camiası, genç yaşta hayata veda eden Hüyüklü  spor  adamı Mehmet Atıcı’ya ağlıyor.

Futbol camiasının sevilen isimlerinden Hüyük Belediyespor’un antrenörü Mehmet Atıcı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Beyşehir’de bir düğüne katılan Atıcı, burada salonda otururken aniden rahatsızlanarak yere yığılırken, kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Atıcı, acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi’nde memur olarak da görev yapan Atıcı’nın ani vefatı, futbol camiası ve akademik camianın yanı sıra memleketi Hüyük’te de büyük üzüntüye neden oldu.

Atıcı’nın cenazesi doğum yeri olan Hüyük’te kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla sonsuzluğa uğurlandı.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer de yeğeni olan Atıcı’nın ani vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; yaşadığı üzüntüyü; “Yeğenim, can dost, güzel insan mekanın cennet olsun” kelimeleriyle cümlelere döktü.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.